زمان جاری: 09-06-2010, 01:57 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

[-]
آخرین ارسالی ها
مصاحبه FoxSportWest با دیوید بکهام
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 Video مشاهده:23 زمان:دیروز
تولد رومئو بکهام
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:44 زمان:09-03-2010
20 مصدوميت عجيب و غريب در دنياي فوتبال
شروع کننده:Beckham آخرین ارسال توسط:Beckham پاسخ ها:0 David Beckham Topic مشاهده:50 زمان:09-02-2010
دیوید و پسرها در لس آنجلس
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:42 زمان:09-01-2010
یه خاطره......
شروع کننده:scofield آخرین ارسال توسط:DavidBeckham پاسخ ها:7 گفتگوی ازاد مشاهده:56 زمان:08-31-2010
دیوید در مسابقه لس آنجلس گالکسی
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:51 زمان:08-30-2010
ترانه
شروع کننده:Beckham آخرین ارسال توسط:Beckham پاسخ ها:2 گفتگوی ازاد مشاهده:73 زمان:08-29-2010
عقب نشینی کاپلو در مورد دیوید بکهام : بکهام می تواند به تیم ملی برگردد
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:mahnaz پاسخ ها:2 David Beckham Topic مشاهده:53 زمان:08-29-2010
دیوید در لس آنجلس
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:32 زمان:08-29-2010
عكس هاي منتخب ديويد - By: معين
شروع کننده:Beckham آخرین ارسال توسط:hani-Becks پاسخ ها:1 wallpaper مشاهده:60 زمان:08-26-2010
Plugin By Hamed

بکام:"هنوز خودم را بازیکن می دانم"

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

نویسنده پیام
scofield آفلاین
Member

رتبه: 0
340 بار تشکر شده در 147 پست

حالت من: Shad
ارسال: #1

دیوید بکام کاپیتان سابق تیم ملی انگلستان بازی های این دوره جام جهانی را به خاطر مصدومیت در بازی های سری A از دست داد و به عنوان دستیار فابیو کاپلو مربی ایتالیایی روی نیمکت تیم ملی انگلستان حضور داشت.اما با وجود ستاره های لیگ برتر , انگلیسی ها در این جام همه را ناامید کردند و با شکستی فضاحت بار از آلمان در مرحله یک هشتم نهایی از بازی ها خداحافظی کردند.بکام در گفتگو با شبکه یورو اسپرت به شرح دلایل این شکست بزرگ و تحلیلش از بازی های این دوره پرداخته است :

- برآورد شما از بازی های انگلستان در این دوره چیست؟

ما در سطحی که انتظار می رفت ظاهر نشدیم و در 4 بازی که انجام دادیم اصلا خوب نبودیم و بجز گلی که داور نادیده گرفت آلمان در طول 90 دقیقه از هر نظر از ما بهتر بود و لیاقت این را داشت که به مرحله بعد صعود کند.در تمرینات شرایط خوب بود و همه در بهترین شرایط فیزیکی بودند ولی ما نتوانستیم این وضعیت خوب را به داخل زمین منتقل کنیم.

- تماشای بازی ها از روی نیمکت ذخیره چگونه بود؟

کار بسیار مشکلی بود , چون بار ها خواستم تا وارد زمین شوم و بازی کنم.من به بازیکنانی که در زمین بودند اعتماد داشتم و مطمئن بودم که می توانند شرایط خوبی در بازی داشته باشند.من روی نیمکت شاهد بودم که چگونه هواداران از تیم می خواهند که حمله کند و نتیجه بگیرد.آنها زمان و پول فراوانی را برای هواداری از تیم مورد علاقه شان صرف کرده بودند اما تیم نتوانست پاسخ مثبتی به این میزان تلاش آنها بدهد.

- آیا وسوسه نشدی به مربیگری روی بیاوری؟
من هر زمان که نیاز باشد چه در کسوت مربی و چه بازیکن در خدمت تیم انگلستان هستم اما هنوز خودم را یک بازیکن و حامی مربی تیم ملی می بینم.[تصویر: 1zla7cccv6p020jal7k.jpg]

- بازی کدام بازیکن شما را تحت تاثیر قرار داد؟

با وجود حذف آرژانتین نمی شود از کنار لیونل مسی به سادگی گذشت.او در لحظاتی که پا به توپ می شود فوق العاده است.وسلی اسنایدر هم برای هلند در بهترین فرم است و گل های حساسی را برای تیمش به ثمر رسانده است.در تیم شیلی هم سانچز با ضربات دقیق و حرکات سریعش توجهم را جلب کرد.دیگو فورلان هم گل های مهمی را برای اروگوئه به ثمر رسانده و در کار تیمی زحمتکش است و البته می توان همین توصیف را برای مسعود اوزیل به کار برد.او در مرکز تمامی حملات تیم آلمان است.داوید ویا هم تا اینجای بازی ها بهترین چهره اسپانیا بوده و علاوه بر گل هایی که به ثمر رسانده برای هم تیمی هایش موقعیت های زیادی خلق کرده و می تواند کفش طلای بازی ها را هم تصاحب کند.

منبع:Euro sport

[تصویر: zgatrxd2yxshhbozucab.jpg]
(آخرین تغییر در این ارسال: 07-08-2010 02:14 PM توسط scofield.)
07-08-2010 02:03 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : dvbfan , mahnaz , DavidBeckham , Beckham
dvbfan آفلاین
Senior Member

619 بار تشکر شده در 263 پست

حالت من: Khonsard
ارسال: #2
RE: بکام:"هنوز خودم را بازیکن می دانم"
بابت ترجمه خیلی خیلی ممنون ......

آسمان رنگ شب یلدا گرفت/یاد تو آمد به قلبم جا گرفت
تا سحر غم با دلم همخانه بود/از فراق تو دلم دیوانه بود
یاد تو چندیست مهمانم شده/خاطراتت آفت جانم شده
هرچه می گویم سخن از یاد توست/در سکوت من فقط فریاد توست
07-08-2010 03:03 PM
تشکر شده توسط : mahnaz , scofield , Beckham
mahnaz آفلاین
Member

132 بار تشکر شده در 49 پست

حالت من: Narahat
ارسال: #3
به نظر من هم هنوز دیوید وقت داره تا بازی کنه...حالا خیلی مونده تا مربی بشه.
07-08-2010 07:58 PM
تشکر شده توسط : scofield , dvbfan , Beckham , mansi
DavidBeckham آفلاین
Administrator

128 بار تشکر شده در 56 پست

حالت من: Vaaaaay
ارسال: #4
عالی بود ممنون!

[تصویر: 5ehn6tjpw43o3x564dq6.png]