کاپلو: نمیتوانم به راحتی حرفم را بزنم!
... خُب حرف نزن
سايت گل - فابیو کاپلو، مربی انگلیس تصمیم گرفت دیوید بکام را از تیم ملی کنار بگذارد. او از این میترسد که واکنشها نسبت به این تصمیم او باعث شود سمت او به عنوان مربی انگلیس به خطر بیفتد.
کاپلو گفته انتقادات فراوانی که پس از جام جهانی به او شده آزارش میدهد: «هر بار که صحبت میکنم باید 10 بار پیش از باز کردن دهانم فکر کنم، چون رسانهها میخواهند نکتهای اشتباه از حرفهای من پیدا کنند. از من درباره بکام پرسیدند و من هم نظرم را گفتم. این مسالهای بزرگ در رابطه من و دیوید نیست و هیچ مشکلی بین ما نیست.»
شایعه شده بود وین رونی در هنگامی که در بازی دوستانه مقابل مجارستان تعویض شد و از سوی تماشاگران هو شد حرکتی نه چندان جالب نسبت به آنها داشته است. کاپلو میگوید: «البته که این طور نیست. او پسر خیلی خوبی است. با او صحبت کردم و هیچ مشکلی نیست. اوضاع او فوقالعاده عالی است. او انسان بسیار خوبی است و میخواهد در تیم ملی بماند. با او پیش از بازی صحبت کردم و او گفت میخواهد 65 دقیقه بازی کند و من هم گفتم مشکلی نیست. سر الکس فرگوسن هم میدانست ما چه کار قرار است انجام دهیم.
واکنش طرفداران هم طبیعی بود. آنها همیشه میخواهند بهترین رونی، بهترین تیم و بهترین از هر چیزی را ببینند. اما چنین اتفاقی ممکن نیست. وقتی در فرم خوب خود نیستید باید صبر کنید. بعضی از بازیکنان نیاز دارند بازیهای بیشتری انجام دهند تا به سطح معمول خود برسند.
او فصلی عالی را خواهد گذراند اما نیاز به بازی دارد. یک بار تحقیقی انجام دادم تا دریابم یک بازیکن چقدر زمان برای بازی نیاز دارد تا به فرم خوبی برسد؟ پاسخ این بود: دست کم 500 تا 600 دقیقه. او باید حداقل به این مقدار بازی کند. در حال حاضر رونی تنها 115 دقیقه بازی کرده. محال است او فعلا عالی باشد. اما او باید همه چیز را فراموش کند. باید به پیش رفت.»