زمان جاری: 09-10-2010, 09:57 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

[-]
آخرین ارسالی ها
دیوید در تمرینات لس آنجلس گالکسی
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:10 زمان:دیروز
مصاحبه FoxSportWest با دیوید بکهام
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 Video مشاهده:45 زمان:09-05-2010
تولد رومئو بکهام
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:50 زمان:09-03-2010
20 مصدوميت عجيب و غريب در دنياي فوتبال
شروع کننده:Beckham آخرین ارسال توسط:Beckham پاسخ ها:0 David Beckham Topic مشاهده:57 زمان:09-02-2010
دیوید و پسرها در لس آنجلس
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:49 زمان:09-01-2010
یه خاطره......
شروع کننده:scofield آخرین ارسال توسط:DavidBeckham پاسخ ها:7 گفتگوی ازاد مشاهده:57 زمان:08-31-2010
دیوید در مسابقه لس آنجلس گالکسی
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:55 زمان:08-30-2010
ترانه
شروع کننده:Beckham آخرین ارسال توسط:Beckham پاسخ ها:2 گفتگوی ازاد مشاهده:81 زمان:08-29-2010
عقب نشینی کاپلو در مورد دیوید بکهام : بکهام می تواند به تیم ملی برگردد
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:mahnaz پاسخ ها:2 David Beckham Topic مشاهده:61 زمان:08-29-2010
دیوید در لس آنجلس
شروع کننده:dvbfan آخرین ارسال توسط:dvbfan پاسخ ها:0 wallpaper مشاهده:38 زمان:08-29-2010
Plugin By Hamed

اخبار متفرقه از دیوید بکام

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

اخبار متفرقه از دیوید بکام
نویسنده پیام
Beckham آفلاین
محمد

رتبه: 0
319 بار تشکر شده در 152 پست

حالت من: Mariz
ارسال: #11
RE: اخبار متفرقه از دیوید بکام
کاپلو: نمی‌توانم به راحتی حرفم را بزنم! Dodgy ... خُب حرف نزن

سايت گل - فابیو کاپلو، مربی انگلیس تصمیم گرفت دیوید بکام را از تیم ملی کنار بگذارد. او از این می‌ترسد که واکنش‌ها نسبت به این تصمیم او باعث شود سمت او به عنوان مربی انگلیس به خطر بیفتد.

کاپلو گفته انتقادات فراوانی که پس از جام جهانی به او شده آزارش می‌دهد: «هر بار که صحبت می‌کنم باید 10 بار پیش از باز کردن دهانم فکر کنم، چون رسانه‌ها می‌خواهند نکته‌ای اشتباه از حرف‌های من پیدا کنند. از من درباره بکام پرسیدند و من هم نظرم را گفتم. این مساله‌ای بزرگ در رابطه من و دیوید نیست و هیچ مشکلی بین ما نیست.»

شایعه شده بود وین رونی در هنگامی که در بازی دوستانه مقابل مجارستان تعویض شد و از سوی تماشاگران هو شد حرکتی نه چندان جالب نسبت به آنها داشته است. کاپلو می‌گوید: «البته که این طور نیست. او پسر خیلی خوبی است. با او صحبت کردم و هیچ مشکلی نیست. اوضاع او فوق‌العاده عالی است. او انسان بسیار خوبی است و می‌خواهد در تیم ملی بماند. با او پیش از بازی صحبت کردم و او گفت می‌خواهد 65 دقیقه بازی کند و من هم گفتم مشکلی نیست. سر الکس فرگوسن هم می‌دانست ما چه کار قرار است انجام دهیم.

واکنش طرفداران هم طبیعی بود. آنها همیشه می‌خواهند بهترین رونی، بهترین تیم و بهترین از هر چیزی را ببینند. اما چنین اتفاقی ممکن نیست. وقتی در فرم خوب خود نیستید باید صبر کنید. بعضی از بازیکنان نیاز دارند بازی‌های بیشتری انجام دهند تا به سطح معمول خود برسند.

او فصلی عالی را خواهد گذراند اما نیاز به بازی دارد. یک بار تحقیقی انجام دادم تا دریابم یک بازیکن چقدر زمان برای بازی نیاز دارد تا به فرم خوبی برسد؟ پاسخ این بود: دست کم 500 تا 600 دقیقه. او باید حداقل به این مقدار بازی کند. در حال حاضر رونی تنها 115 دقیقه بازی کرده. محال است او فعلا عالی باشد. اما او باید همه چیز را فراموش کند. باید به پیش رفت.»

[تصویر: hdevj2oodks5nr39zoar.jpg]
(آخرین تغییر در این ارسال: 08-15-2010 02:22 PM توسط Beckham.)
08-15-2010 02:15 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : mahnaz , dvbfan
Beckham آفلاین
محمد

رتبه: 0
319 بار تشکر شده در 152 پست

حالت من: Mariz
ارسال: #12
RE: اخبار متفرقه از دیوید بکام
اريکسون: رفتار کاپلو خوب نبود

مربي سابق منچسترسيتي رويکرد فابيو کاپلو در قبال ديويد بکام را نکوهش کرد و گفت اگر او بود، ابتدا با کاپيتان سابق انگليس صحبت مي‌کرد و سپس اعلام مي‌کرد دوران حضور او در تيم ملي پايان يافته است.

بکام کاپيتان تيم انگليس در دوران اريکسون بود و مرد سوئدي روش کاپلو براي کنار گذاشتن او را نمي‌پسندد: «نمي‌دانم آيا کاپلو با بکام صحبت کرده يا نه. اميدوارم اين گونه بوده باشد، چون تنها در اين صورت اوضاع خوب بوده است. ديويد بکام شايسته تمام احترامي است که مي‌توانيد بگذاريد. وقتي او آماده باشد هنوز هم فوتباليست بسيار خوبي است. اگر کسي 20، 30، 40 يا 50 بازي ملي داشته باشد بايد با او صحبت کنيد و سپس او را از تيم ملي کنار بگذاريد. من خودم بارها اين کار را انجام دادم، مثلا با ديويد سيمن صحبت کردم و بعد او را از تيم کنار گذاشتم.»

[تصویر: hdevj2oodks5nr39zoar.jpg]
(آخرین تغییر در این ارسال: 08-16-2010 11:18 PM توسط Beckham.)
08-16-2010 11:18 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
تشکر شده توسط : dvbfan
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: